top of page

СПА для кучерів в Space Curls

Оновлено: 13 січ.


В нашому салоні надається унікальна в Україні послуга СПА для кучерявого волосся.

Вона дозволяє відновити, глибоко зволожити та відживити кучері. Завдяки нашому протоколу процедури волосся, ваше волосся буде реабілітоване в найкоротші терміни. В більшості випадків достатньо однієї або двох процедур.


Після нашої СПА процедури ваші кучері знову живим на вигляд, знову закрутяться, легко вкладатимуться, перестануть пухнаститися, та нарешті відростатиме в довжину, адже вже не буде ламатися.


Як проходить СПА процедура для кучерів ?


Ми миємо волоссячко та наносимо натуральні маски для відновлення, зволоження та укріплення кучерів і включаємо наш апарат SPA MIST II, який подає мікро пар. Завдяки цьому мікро парові, засоби та маски потрапляють глибокого в структуру волосини та утримують там вологу, поживні речовини та всі нутрієнти, які потрібні для її здоров'я та здоров' я ваших кучерів.


Після того, як ми уговорили Вас встати після процедури,йдемо на крісло, знову лягаємо та проводимо нанесення незмивних натуральних засобів та укладку волосся. В цей момент ви спостерігаєте за нами в дзеркало та дивуєтесь красі Ваших "нових" кучерів.😍


Далі ми розповідаємо, як дбати за кучерями вдома. Як спати, як вкладати, що робити кожного ранку та коли знову прийти на СПА або повторити схожу процедуру дома.

Підтримувати ефект від СПА можна домашіми засобами або засобами Space Curls. Після відвідування моря та фарбування кучерів СПА процедуру можна повторити.❤️

703 перегляди
bottom of page