top of page

Пілінг для шкіри голови. Чи потрібен він мені?

Оновлено: 21 груд. 2022 р.


Для чого він потрібен ?


Пілінг розчиняє надлишки себуму (шкірнрго сала), поліпшує живлення волосини, посилює кровопостачання волосяних фолікулів має антибактеріальні властивості. Також пілінг прибирає надлишки бруду, очищує устя фолікулу, розчиняє накопичення кондиціонерів, олійних засобів, масок та стайлінгів. Якщо вчасно не очищувати всі ці накопичення з часом можна помітити свербіж шкіри голови, лускотіння, неприємний запах, швидше пожирніння, безоб'ємність волосся біля коренів...


Що дає пілінг ?


В першу чергу пілінг дає відчуття свіжості та неймовірної чистоти шкіри голови. Часто клієнти кажуть "В мене відчуття, що я вперше помила голову". 😁

Також пілінг додає об'єму волоссю в прикоренквій зоні, адже тепер його нічого не притискає.

І головне, пілінг є профілактикою або використовується в комплексі лікувальної терапії для себореї, лупи, алопецій різного генезу, лущення, надмірної сухості шкіри, надмірної жирності і грибкових захворюваннях.


Кому потрібен пілінг ?

Пілінг потрібен всім!

Якщо Вас не турбують віщеперераховані моменті, то пілінг працюватиме, як генеральне прибирання шкіри голови від бруду, косметичних засобів і як профілактика майбутних накопічень.

Якщо ж все таки волосся почало швидше жирніти, з'явилося шилушіння шкіри, лупа, свербіж, неприємний запах або пропав об' єм раджу не тягнути з використанням цьго продукту або із записом на процедуру пілінгу в нашому салоні.

142 перегляди
bottom of page